Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003-12-21


Fallen ängel

Jag är en fallen ängel plågad av
den mörka platsens ondska.
här skola jag ej befinna mig i
ondskans eviga hat.
men jag kan ej återvända
ty hennes liv jag tog.
Så jag förblir en fallen ängel
dömd till evig ondska och evigt hat




Fri vers av mazlin
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-08-03 21:23



Bookmark and Share


    joanna
varför kunde ni inte vara tillsammans?
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

mazlin