Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003-12-04


Vintersorg

Vintersorgens tid är här.
ty dagarna blir kortare och nätterna längre.
Här finns snart ingen glädje kvar bara svält och död,
Gula ögon och vassa klor skär enda in i märgen
Mörkret tar våra liv och dräper våra själar.
Nu finns inget liv mer,
Världens styrs av evig ondska!




Fri vers av mazlin
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-08-03 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mazlin