Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära...

Jag ligger Dig nära och hör Ditt hjärta slå jag önskar att det alltid skulle vara så... Din värme har mitt hjärtas tundra smält och tusen blommor har börjat gro och fram ur bröstet vällt Jag vill ligga här tills Tidens ljus är släckt och Himmelens skimmrande Änglar oss varsin hand har räckt Då svävar vi tillsammans till Paradisets glänsande portal och möts av Änglarnas kärlek så ren så ljus så sval Vi blir själva Änglar med en aura strålande vit och klar vi lever i Evig Tid så fantastisk så underbar...!




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-26 13:24



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Mycket magiskt och vackert...Tack!
2012-06-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
I Spanien hälsar man med ”Aura Korona”. Godkväll./ Diana.
2012-06-26

  Skogsfen.
En fin kärleksdikt, stämningsfull.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge