Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anteckningar


den sista morgonen

det doftar fallet regn och
rester av stjärnbus
himlen utsträckt nyvälvd

klart det finns sorg ... också

men det nya i dagen
ja det nya i dagen

är så fint lindat kring huden
så fint lagt i ögats ledsenhet
är så vackert i sin skörhet

jag finns ny
ändå densamma
upptäckt outforskad

kraften i äntligen är så stark
att jag vacklar




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-28 06:53



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Jag gav dig din 10.000:e applåd. Keep it up.
2012-06-29

  Niclas Petersson VIP
Det finns något stort i det lilla här.
Cineastiskt. Lite skrämmande, men samtidigt befriande.
Gillar.
2012-06-28

    ej medlem längre
Tycker verkligen om denna!
Vacker och välskriven, man missar inte ett ord..!
Bokmärks!
2012-06-28

    ej medlem längre
Penseldrag, något fint tar färg o form.
2012-06-28

  Ulf D VIP
Vackert om metamorfos. Nyvälvd, ett vackert ord, får intrycket att det kommer senare i texten som något fint lindat. En mjuk start, nystart.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP