Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 juni - rörlighet

 

jag älskar regnet som kommer som en överraskning
liksom döden som oväntat kliver in och spektaklar sig över människan
med en blomst i kraniet och en banjo under armen
det finns det ben i, lutande hus och fantastisk galenskap
en galenskap bortom fallande blomblad, alltför rosa strängar och rasslande uppror

efteråt

doftar världen av kaffe och punkt
och fingrar rör ovant vid nya konstellationer
som skapade den världen på ny
där engång Herr Allt suckade och log




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 512 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-24 17:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert
2020-01-25

  Engel
Det är inte utan att man längtar efter nästa gång döden kliver in och spektaklar sig!
2018-09-05

  morgonstjärna VIP
förnuftigt och roligt slut
ler

tack

2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP