Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 februari - ett annat dur

 

som havsvatten i handen smakar regn salt
i stillheten inkilad mellan trädvirket och utsträckt som den sista sista tonen

kan det vara flera?

vi öppnar så många lådor, glömmer att stänga dem, andra öppnas av idioter, som inte vet varken hut eller kan räkna

jag skalar en apelsin och skrattar åt dårskapen, alldeles utan, och alldeles glad




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 486 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-06 21:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin! Undrar vilka idioterna är?
2022-12-30

  Ulf D VIP
En text att bli glad av, varm om ömsint. Det där med lådorna ger fler tankar.
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP