Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset - mörkret



Jag följer ljusets och mörkrets

förhandling

jag älskar deras långsammhet

________


Mitt landskap

är ett penseldrag i grönt

där tystnaden är ställd

utan tid

_______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén