Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka är som ett maskrosfrö
sprids lätt för vinden
Alla vill ha den i sin hand
svår att fånga när det blåser




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-06-28 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja...när lugnet lägger sig är det lättare att fånga och känna den i sin hand - lyckan! Tack, fin!

* S
2012-07-10

  Suzy med punkterna
Vackert och så sant diktat.
2012-07-04

  anits VIP
Så sant, bra skrivit
2012-06-30

  Osvalds_Dotter VIP
Håller med att det är en fin liknelse,
och som dessutom målar bilder
för mitt inre =)
//Jenny
2012-06-29

  Eva Helene VIP
Ja, så sant ! Fint!
2012-06-29

    ej medlem längre
Så vackert formulerade ord om lyckan.
2012-06-28

    lenakarin
Fin och träffande bild!
2012-06-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det har du nog rätt i.
2012-06-28

  lodjuret/seglare VIP
Lyckan är som sanden när den rinner mellan dina fingrar, skön och varm, men håller sig ogärna kvar för länge.
2012-06-28

  Anya VIP
Fin liknelse här.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP