Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om han vägrar bekräfta

Innan varje mening uttalas
vänder jag mig mot
min domare och söker

hans tillåtelse att tala
hans bekräftelse

sedan höjer jag rösten
i trots om han vägrar
i tacksamhet om han
lämnar sitt bifall


och blir till intet
över min egen svaghet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-28 21:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Slutet värker, inte lätt att bli tillintetgjord.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP