Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är sommar för mig?

Sommar är när kropp och själ mår bra
av sol och värme,
semester och ledighet
Det fylls på med positiv energi
av gemenskap, närhet och kärlek
och av musik och nöjen.
Det finns många guldkorn att samla på
och lägga i energitanken.




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 396 gånger
Publicerad 2012-06-28 21:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen. En uppladdningsperiod.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson