Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sucker brain!




Ett – i räkningen (av träd som faller i skogen när ingen är där)

 

När man tänker på alla streck
man dragit över det gamla,

nog fan lever det upp igen
– av dessa nya tankestreck

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pitbullpudelns kärna
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 22:51



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Ahhh denna var klurig
och lite jobbigt insiktsfull...:/
observera att jag just fällde
en kommentar
å ingen såg
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna