Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan om kärlek


hittad

Om du hade nyckeln
kunde du öppna
och där fann du mig.




Fri vers av E. Rosenqvist
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-05 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E. Rosenqvist