Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Langedoc - sydrankrike


vit sommar


Bland skuggor i ditt hus
Suckar mellan sten
Timjan i luften
Och vin glömt i glasen
Ett surr från en fläkt
Klänningstyget fukten
Jag faller i brand
Och smälter naken.

Sängens gavel slår i takt
Leken stojar utanför
Vinden studsar mellan väggar
kring en kärleksakt.

Dina händer är så varma
min mun är lika våt.
Och runt mig landar droppar
Från en solskensgråt.






Fri vers av E. Rosenqvist
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-13 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E. Rosenqvist