Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efteråt


Så mindes jag dig:
En hägring falsk.
Ett minne blott.




Fri vers av E. Rosenqvist
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-02-05 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E. Rosenqvist