Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sfär

Jag sluter mig

inom min sfär;

Låser;

Tappar bort nyckeln,

eller bara kastar den.

 

Jag stör ingen.

Men inte heller
kan andra nå fram till mig.

I början är det skönt.

Sedan känns det tomt.

 

Jag märker, att för varje utandning

växer min sfär;

som när man blåser upp en ballong.

 

Där hittar jag lösningen:

Jag andas energiskt -

isolationsballongen växer och växer

tills den - smack - brister.

 

Jag är ett med världen igen.

Skönt att vara hemma.

 

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-01 20:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
poff! allt har sin tid, vare sig kort eller lång ;)
2012-07-02

  anits VIP
Mycket vackert skrivit
dina rader berör
tycker mycket om dom
två sista
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)