Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i stilla tystnad

~~~


när hans fingrar
i deras stilla tystnad
varsamt sökte hennes

växte hoppet om en ljusnande morgondag




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-02-06 09:35



Bookmark and Share


  vega lando
oh, jag känner hoppkänslan sprida sig under nyckelnbenen
sprött, som nånting prövat, är detta vackert och alldeles
smältande för istider!
2006-02-06

    Bodil Sandberg
Så otroligt vackert du har fångat stunden...helt underbart...
2006-02-06

  Jessica Ebbesson
Andlöst vackert...som en smekning
2006-02-06

  Rachel Roth
endast det så varsamma
kan beröra själen...
och hoppet väckas

fint!
2006-02-06

  Teresia Ridell
Som balsam för själen i sin enkelhet ( som kan vara så svår att finna )
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan