Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Det du aldrig läste, J

Om jag tar tillbaka allt som någonsin sagts
Om jag suddar ut, river sönder
bränner upp
det som fått dig att skrika
när jag inte fanns där att trösta

Om jag lovar att aldrig igen få dig att hopplöst falla på knä
Aldrig mer lova att det kommer sluta göra ont
varje morgon

Jag kommer aldrig tvinga dig älska mig
eller se mig
Aldrig hålla min hand och aldrig fånga upp mina desperata andetag

Jag ska aldrig dra ner dig i sängen när du faktiskt måste gå
Om jag låter dig vara fri, säger att allt är på dina villkor

Om jag kastar mitt liv i dina händer
igen
Och du denna gång lyckas fånga det
Lovar jag att aldrig igen viska till dig när du sover att jag hoppas
önskar
att du är kvar när jag vaknar upp

Jag ska sluta gråta mig till sömns
Sluta lyssna på deppig musik och se sorgliga filmer

Om jag lovar att det här är den sista texten jag skriver om dig
Kan du snälla stanna då




Fri vers av Ntly
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-02 23:26



Bookmark and Share


  FiiAFFs!
Herre Gud, så sann. Det gör lite ont. Fantastiskt.
2012-08-22

    JO:82
fy fan va bra text...hoppas allt ordnar sig
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ntly