Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Håll om mig en stund till

i ditt knä

så jag kan njuta av värmen

från ditt hjärta

som talar tyst till mig

om din dolda kärlek

 

Lås in tiden

så den inte tickar iväg

för jag vill stanna kvar

i din starka kärleksfulla kram

medan du viskar ömt mitt namn

 

Låt min dröm bli sann!




Fri vers av Rise Little One
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-03 00:08



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, låt den få bli sann, Thu! :))
2012-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
En vacker och skön dröm...
Hoppas din önskan slår in.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One