Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen


Att känna sig hemma

känna sig välkommen

äta grönskan

utsikten

vid naturens bord

utan nota


______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-03 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén