Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, om nån är intresserad så kan jag följa med, jag hittar ju vägen dit och det är verkligen en speciell plats med fin utsikt. Hör bara av er...


Ska vi åka på utflykt? =)

Jag har inte så många vänner, sa hon.

Nä, samma här. Och det blir svårare med åren att skaffa nya, svarade han.

Ja, det är ju så, de gamla försvinner, sa hon.

* * *

Har du nåt bra tips på utflykt? frågade han en dag.

Utflykt? Ja, jag vet ett fint ställe!
Det ligger långt ut i skogen, vid ett berg!
Det är en grotta vid en sjö, högt upp med fin utsikt.
Eller grotta och grotta, det är väl å ta i,
snarare ett klippblock över en grop.
Men det är ett fint ställe.
Vi kan åka dit om du har lust?
Det finns troll där också! De bor i berget.

Troll, ja visst, haha, skrattade han.



Är vi inte framme snart? frågade han.

Framme snart? Jo, vägen ska bara bli lite mindre först.
haha, jodå, den kan bli ännu smalare...
Här är det! Nu är vi framme! Här parkerar man.
Det är ganska mycket uppför...

Uppför? Det sa du inget om.




Här bor trollen! hon pekade mot berget
Jag kan inte se dem, men jag känner deras energi.

Jaha, kommer de och äter upp oss nu då?

Nej då, sa hon med ett skratt.
Inte mig i alla fall. Du vet jag har en deal med dem,
jag tar med mig nån hit emellanåt så går jag fri.
Jag sa ju det, jag har inte så många vänner...


* * *


2012-07-03




Fri vers av miaminmia
Läst 295 gånger
Publicerad 2012-07-17 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miaminmia
miaminmia