Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människa

civilisationen full av parasiter
lämnar avtryck i din filtrerade perception
av något osynligt

du känner smaken av liv
av sommarvärme
avlägsen gemenskap med andra
som söker något i dig

i dina lögner finns svaren
och i de grönskande löven
ryms universum

men du står utanför
alltid i kontakt med sorgen och ondskan
den abstrakta, så förnimbara

under din hud kryper insekterna
tuggar sönder dig och din tro

du lever innanför
i känslan av nedbrytning
passerande tid

i evigheternas eviga evighet
finns ingen ro
bara den konstanta påminnelsen
om destruktivitet




Fri vers av liten...
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-04 12:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra och kraftfullt förmedlat kring vårat fenomen
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

liten...