Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekorativt att va tyst


Det är dekorativt

att vara tyst

att bara tänka

i egna ord

vara öppen

och lyssna

____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-05 09:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är viktigt att kunna lyssna...
2012-07-05

  Minkki VIP
Mer än sant. Dessutom skönt.
2012-07-05

  Per Blomqvist
Lätt om det svåra.
2012-07-05

    ej medlem längre
Svårt.
Det är vackert och svårt.
2012-07-05

  LenaJohansson VIP
ja...snyggt att hålla käft ibland...

bra
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén