Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOOM BOOM

STORA RUBRIKER om att du missuppfattat verkligheten där medmänsklighet och solodaritet flytt som fåglarna sent i November.

Det får vara nog det måste få ett slut.

Visst klagar jag visst ser jag på nyheterna och läser min tidning men någonstans påvägen försvinner informationen de där orden som jag läst så många gånger förr, de där orden om hat, svält och krig.

Det berör men aldrig tillräckligt det krävs något mer för att sticka ut något som får mig att vända blad och läsa vidare.

Det får vara nog nu det måste få ett slut

Den upptrampade stigen är min trygghet stressen på morgonen barnen till dagis hunden ut på sin runda kalendern full med anteckningar med krumulurer som inte ens mina barn förstår, mackan och kaffet i ena handen ett barn i varje hand SKYNDA SKYNDA VI ÄR SENA.

PAPPA PAPPA JAG GLÖMDE MIN VÄSKA

Vi hinner inte vända vi hinner inte känna efter för den delen heller.

När kommer mamma hem?

Mamma kommer inte hem ALDRIG ALDRIG kommer hon återvända till det här kaoset.




Fri vers av serping
Läst 220 gånger
Publicerad 2012-07-05 20:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Måste man hela tiden känna ett krav på sig att man ska lida med hela världen?
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

serping