Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Smärta


Det bor så mycket smärta i mig

Det är en ovälkommen hyresgäst

Den nästlar sig in i varje vrå,

med sina smutsiga skor och strumpor

Lutar sig tillbaks i soffan, blåser rök

och fimpar rakt in i mitt innersta centrum

Det bor så mycket smärta i mig

Den förföljer mig som en ungkalv

jag pressar händerna för mina sinnen

Den brakar fram i mina spår




Fri vers av armadillo
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-06 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

armadillo
armadillo