Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Om natten

om natten

När du tror att jag inte hör,

Släpper du lös dina tårar.

Du ligger mur mot mur,

Du är bredvid.

Och jag kan höra hur förtöjningarna sliter.

Din gråt är tysta suckar.

Salta händer.

Det du rastar i förtroende med natten,

Jagar längs din ryggtavlas savanner.

Du är så ung,

Och släpper inte in min tysta fråga.

Men i skydd av lögnernas tidlöshet,

Stänger du in dina tårar.




Fri vers av armadillo
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-06 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

armadillo
armadillo