Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack till sajo för inspiration!




ordhinnor - tema: ordkonstnär

 

Händelser,

Tankar,

Känslor:

 

I mötet med mig, blir de

ordhinnor.

 

Jag ser ut som en lök

under flera lager av

ordhinnor.

 

När jag klär av mig

ordhinnor

blir de dikter.

 

För att hitta mig själv

skriver jag av mig alla

ordhinnor

jag kan finna.

 

Men precis som i löken

blir det alldeles tomt

när det sista lagret av

ordhinnor

skalats bort.

 

Om tid finns

låter jag det puttra,

tills mina

ordhinnor

blir blankt genomskinliga,

sirligt vackra

och goda.

 

 

Men frågan kvarstår:

Är jag något mer, än bara

ordhinnor?

 

 

 

 

-----------------------------------------

Inspirerat av sajo's text Ordkonstnär (http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1499225)




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 468 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-07 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Löken är 'bara' frukten. Du har sådden, ansen och fröjden av att se löken växa och ta för sig av livet.
Alltså är man mer än sig själv, belyst i andras omsorg och omtanke.
2012-09-09

  bittemi VIP
Fyndigt skriver du om ordhinnor! Trevlig text att läsa!
2012-07-07

  Kristina Wallbing
Rolig lek med lök, du ordkonstnär!
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)