Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt andra jag

är den vildaste figuren

som söker efter likartade sinnen

den kan vara varm och god

eller helt kyligt och brutalt

det beror helt och hållet

på sin motsatspartner




Fri vers av Rise Little One
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-08 22:20



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Du vild?

Endast när det väl gäller antar jag, Thu

Precis som mig...:)

Kramar
2012-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland önskar man att man va på ett annat sätt.
2012-07-09

    Max Poisé
Kameleont helt enkelt... Förmodar jag!
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One