Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta avståndet

Hitta avståndet
till
din
atmosfär
bortom stjärnor
i juli

Jag börjar att utforska det förflutna
i vad som sagts
och tänkts
om igen

Hitta avståndet
till varje själ
bunden av tiden
och helig
vänskap




Fri vers av Laertes
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-08 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes