Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundran

jag vill helst dränka mig i regnet

övervinna sinnens oro

för att komma till dig

sitta tätt intill dig

resonera med dig

kring det som tynger ditt hjärta

med mitt kryptiska kroppsspråk

vill veta vad som föregått ske

i ditt eget inre...


dina ord smeker mig

när många milen skiljer oss åt

som siden mot huden

"kramar dig ömt" ...


ja, vad är det som hindrar dig

säg mig ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-11 08:47



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Men inte ska du väl gå och dränka dig i regnet, Thu

För det är ju inget bra..

Bra skrivet i alla fall...:)

Mera kramar

Ken
2012-07-11

  träsnidaren
...ja säg det!

Du skriver med en känsla som är lätt att ta till sig. En riktigt konstnär som kan måla med orden!
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One