Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den envisa

tog med mig min ensamhet

slängde den vid Mossen

valde alltid den krångliga vägen

dolde noggrant mina spår

så ensamheten inte kunde följa efter

 

men på natten

 

knackade den lätt på dörren

och vips, kröp den under filten

bredvid mig

den tog även med sig

gamla tråkiga minnen

så kallade presenter

och så höll den mig vaken

hela natten

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-11 11:28



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, vet inte vad jag ska svara på denna, Thu

Inte mer än att jag i Centrum fick en ny dator gratis?!

En HP...:)

Kramar
2012-07-11

  träsnidaren
En svart och gripande dikt. Känner igen mig mycket väl.

Bra fångat!
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One