Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Niklas Strömstedt <span id="eow-title" title="Niklas Strömstedt - Förlorad igen" dir="ltr">- Förlorad igen </span><br> <span style="text-decoration: underline;">http://www.youtube.com/watch?v=o8huiJ3Ul4I&a


Jag är förlorad igen

i ett svagt tillstånd

lät jag mig besegras av kärleken

jag gav upp efter små och enkla tricken

det var för sent att backa ur

när jag en gång

fick smaka på den förbjudna frukten

 

som fången i en farlig lek

valde jag att fly från mig själv

konfrontera mig själv

i ett främmande land

med hopp om

att veta sanningen

om vem jag var.

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-11 19:37



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Thu! :)

Kramar...

Ken
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One