Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


När Bobby Fischer drog dragen ingen ens i sin vildaste fantasi hade kunnat föreställa sig, vred sig världen i plågor. Enkelspåriga värld.




Fri vers av Jane S VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-11 20:40



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
den var bra! jag tror du är nåt på spåren här!
2012-08-10

  Anya VIP
Hela livet är ett schackspel...
2012-07-12

  lodjuret/seglare VIP
Lasker var förstås inte heller en spelare som 'gick av för hackor'. Botvinnik var en stjärna även han. Nu finns det i Sverige sedan någon tid, ett syskonpar som spelar på elitnivå har jag för mig.
2012-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Att ha handikapp i golf är inte alltid detsamma som att inneha det som schackspelare. Capablanca och Tal var två andra skapliga konstnärer vars dans på världens arena när det kommer till spel på hög nivå inte precis var att förakta.
2012-07-11

    ej medlem längre
Antisemitismen?
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP