Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett annorlunda perspektiv ...

... betraktade hon kärleken

med bevakade tankar

hörde och läste vad han skrev

men trott inte på det fullt ut

ur sina skadade synvinklar


på långt håll 

försökte hon spana för ett glapp

någonstans

tänkte ofta på flytt

eller språng

 

ville helst slippa allt sårande

som hon en gång

tvingades erfara

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-12 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sårbarheten lyser i dina ord.
2012-07-12

    Ken Cassel
Under min vakt så ska ingen bli sårad, Thu

Det vet du väl

Ja, ja, det lovar jag dig! :)


Hihihi

Mera kramar
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One