Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man talar i vädret så är det viktigt att veta vad man talar om, så det inte blir för stora uttag av missförstånd mellan människor. Högtryck svett, högtrycks vett... jag vet inte, vet du?


Högtrycksvett?






Jag har svårt att bestämma mig för
vad den sanna lyckan är, om det är
en partner så vad är hennes namn

och är hennes ögon blå, svarta eller
melerade i grönt skimmer?
Jag har funderat över hur gammal

man kan bli utan att behöva få flugor
i öppna sår som inte en käft bryr sig
om... före bilolyckan som binder en

till sängen för de närmasta trettio
åren eller så... Med en vän som läser
böcker för en, som man bara hatar

handlingen i. Om där ens finns en
handling, det skulle ju kunna vara
odyssén på någon spansk dialekt...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-16 10:34



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Ibland undrar man hur många missförstånd man råkar ut för under en dag, eller om det är missförstånden som får världen att snurra. Språkets akilleshäl?
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP