Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte lätt ...

luften blev tyngre och tyngre

att andas

när den bär

både din och min saknad

som en oklar leverans

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-13 08:41



Bookmark and Share


  träsnidaren
"som en oklar leverans"

Vackra ord här, ger fina bilder!
2012-07-13

    Ken Cassel
Ibland så är det tunga pass, Thu!

Men ni överlever nog ska du se :)

Hihi

Kramar
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One