Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

As it sweeps in



night has already
lowered its veil
houses across the lake
disappear one
by one




Fri vers av ptr
Läst 234 gånger
Publicerad 2012-07-14 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ptr
ptr