Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slow


our white sofa
holy altar in the middle
of your dusty appartment
through half closed eyes
I see you fall asleep
next to me,
slowly,
slowly,
slowly.




Fri vers av ptr
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-14 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ptr
ptr