Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anxiety

snap—

bang

with a deafening crash
into the
impenetrably
dark.




Fri vers av ptr
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-10-19 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ptr
ptr