Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen

Idag är

 

Dagen du drömde om igår;

 

Dagen du kommer att minnas i morgon;

 

Lev den väl!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 499 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-15 02:24



Bookmark and Share


  Ben Biten
Innan det är försent.
Ska nog skaffa mig en kylskåpsmagnet med den där texten.
Tänkvärt. Så den sparar vi.
2012-08-06

  Minkki VIP
en fin tanke, tack! Härligt ljusfyllt foto :)
2012-07-16

    Maria Malm
Sanna dina ord!
2012-07-16

    ej medlem längre
Firar den regniga dagen med att baka surdegsbröd, månader sedan sist.
2012-07-15

  bittemi VIP
Kloka ord som tål att upprepas många gånger!
2012-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord...
2012-07-15

  Gunnar Ideström
Regn, moln och kyla - i juli. Inget jag drömde om, men varje dag har sitt värde. Nu ska jag leta efter det...
2012-07-15

  anits VIP
Så sant och tänkvärt
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)