Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tog en steg till

Det tog en steg till
tvaa suckar
och en kyss.

Men vi kom fram
och hörde rätt
och vi kännde hur det brann
vaara kröpper
med vaar kärlek.

Det alltid tar en steg till,
tvaa suckar
och en kyss;
när man kämpar för
det som man vill och längtar för
i sitt liv.

Mon Roig Viladoms. 2012




Fri vers (Fri form) av Mon Roig Viladoms
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-15 10:03



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Välkommen på poeter se. Du är en intelligent poetissa,smart titel. också.
sant en sak säjer en annat gör, vänder kapa efter vinden. Att tackla med ordet som alla längtar efter fast det är bara ord.
Diana.
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mon Roig Viladoms
Mon Roig Viladoms