Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag försöker inte glömma

jag försöker inte glömma att du inte finns
men daa och daa ringer jag ditt nummer
och telefonen bara ringer och ringer till.

jag försöker inte glömma att du inte finns
men dit och dat är saa tungt med minnerna
att jag ropar ditt namn och allt blir tyst.

jag försöker inte glömma att du inte finns
men jag behöver din kraft, din kram, din kyss
för det finns ett barn som kan inte sova
och under sängen monsterna gör för mycket skrik.

@Mon Roig Viladoms. 2012




Fri vers (Fri form) av Mon Roig Viladoms
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-30 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mon Roig Viladoms
Mon Roig Viladoms