Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen skiner inte här

solen skiner inte här
men man kan fantisera en gryning.
natten finns alltid här
men man kan fantisera en dröm.
i den djupaste djupet
finns det yta och botten ändaa.
i den mörkaste livet
finns det ett hjärta som slaar.

@Mon Roig Viladoms. 2013.




Fri vers av Mon Roig Viladoms
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-31 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mon Roig Viladoms
Mon Roig Viladoms