Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren

När sommaren är som vackrast
så där så det nästan gör ont
När allt är skirt och sprött
och förgängligt
När livet levs framåt
behövs ibland ett steg bakåt
För att förstå att din kärlek
kommer att följa med även
genom höstens stormar
och under stjärnornas magiska tak
Sommaren andas liv
och livet är vi




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-16 20:42



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Skönt vackert, man upplever en längtan längtan
2012-07-17

  kerstin skriver VIP
en mycket vacker och fullt begriplig text,

tack!
2012-07-16

    ej medlem längre
Så sant men lev inte för att stunden skall leva för dig för du är stunden så skriv bättre och förståeligt
2012-07-16

    ej medlem längre
Ljuvligt med starka känslor och en framtid tillsammans...
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP