Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

debut

en rad ur nationalsången
alla sjunger med
i'm your national anthem
den fjärde juli

på andra sidan jorden
34 kvadratmeter
ingen har hämtat posten
en har andnöd

allt är som vanligt
på någon annans initiativ




Fri vers av ebb
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-16 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
strong words
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

ebb