Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerdis och löv

virvlande moln i min själ
ruttnande löv under foten
går iväg
långt
tonerna sträcker på nacken
försöker att se dig
dimman kom emellan igen

ett hånleende mörkerdis
förvildade skrik ur dungen
unga på väg ut i livet
flyger fram
tills vingen bryts
och störtande mot marken
brinner ett vrak




Fri vers av Anna Wilson
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-17 15:46



Bookmark and Share


    nånja
niiiiiiiice
2012-07-17

    ej medlem längre
gillar texten! *
2012-07-17

    Klas Nilsson
Väldigt bra, helt enkelt uttryckt!
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Wilson
Anna Wilson