Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril

En vacker fjäril slår ut sina vingar
svingar sig ut i piruetter
Över blommorna och barnen
som skrattande följer dess väg
Medan fjärilen är upptagen med att flyga
och se vart vingarna bär
Luften doftar sommar
och står för ett ögonblick still




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-07-17 21:30



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Lekande magisk doft av sommar!
2012-07-24

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna fina text!
2012-07-24

  anits VIP
En vacker dikt med mycket
sommarkänsla
2012-07-19

  Änglaögon
fin sommarkänsla!
2012-07-18

  Anya VIP
En fin snutt av sommar.
2012-07-18

    ej medlem längre
Skön bild av sommaren!
2012-07-18

    Rolf Zandén
Känns som skönt viktlöst, fjärilar skapar känsla av viktlöshet.
2012-07-18

  ULJO
Vackert om den gåtfulla fjärilen
2012-07-17

    ej medlem längre
Vacker är den fjärilen....liksom dina ord.
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP