Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma målade rosor på väggarna

Och vi var fria
Fria och viktlösa
Som pappersflygplan fångade av vinden
På väg mot nya äventyr




Fri vers av en andra chans
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-18 15:08



Bookmark and Share


  1884
fint.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

en andra chans
en andra chans