Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The feeling of right now. Let's see what happens tomorrow.


I'm not alone. I'm not! I'm not. I'm not?

I wanna travel the world...
...come with me!



Please?




Fri vers av en andra chans
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-29 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en andra chans
en andra chans