Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Birdy - Skinny Love


Rostiga nycklar

Dammet växer i högar i hörnorna
Och min fönsterkarm
har förvandlats till en gravplats

Oönskade, bevingade gäster, ser inte
att fönstret nu är stängt
Det kommer aldrig att öppnas igen

Gamla leksaker och sprucket porslin
Tiden står stilla här
Det luktar förfall
sorg
och saknad

Ljusen har alla brunnit ner
Tapeterna flagnar i kanterna

Dammet
har lagt sig




The play
it has finished




Fri vers av en andra chans
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-28 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en andra chans
en andra chans