Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:Åh Spegel:.

Åh spegel, du skimrande gestalt,
med ögon döda som hos en blind.

Rökfyllda tårar hänger i dina ögon,
till dem hopplöst sprängs emot min kind.

Åh spegel, du skimrande gestalt,
med ögon blinda som hos en död.

Söndersprängda tårar skvätter,
ner på mitt bröst och släcker min glöd.




Fri vers av Q999Q
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-02-06 14:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här kommer olika bilder för mitt öga...en labyrint av glas...stela ögon...tårar ur sorg...spännande text
2006-02-07

  Shininkagemusha
Stark bild. Jag gillar särskilt
"söndersprängda tårar".
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick